שלמה שפירא
קראתי - מה שנעשה בתוככי המטבח הרחוק מעינו של הקליינט ומה מסתתר בסלט בבתי הקפה חובה לראות!!! תחקיר. הקישור למטה
אני טכנאי שרות המתפרנס למחייתי בתיקונים ושירותים כלליים לציוד המטבחים המוסדיים..מה שנעשה בתוככי המטבח הרחק מעינו של הקליינט זה פשוט מחריד, אני כמובן לא אחשוף את זהותי ולא אחשוף רשת או מסעדה זו או אחרת אבל אין !! אין דבר כזה ניקיון במטבח עסקי.. זה מטבח שכל מטרתו זה חסכון בעלויות ובהוצאות השוטפות למטרת רווחים בלי כל דגש על ניקיון או היגיינה, אין מטבח אחד אפילו שלא נתקלתי בגוקים המטיילים להם בתוך..... כן כן בתוך אותם מכשירים המשמשים ביום יום לייצור מזון והגשתו לאלה שמשלמים והרבה.... צואת עכברים וזבובים ברצפת המקררים הדלפקיים המשמשים לאיכסון ירקות ושאר מוצרים פתוחים לרוב וכיוב סלטים, רימות ומקקים בתוך מכונות לייצור קוביות קרח וכשאני אומר בתוך זה בתוך מערכת יצור הקוביות ,שם יש להם למקקים בית מלון עם מזרקות מים קרירות ועובש ולמשיך ולהתרבות, מכונות הברד השקופות היפות שמערבלות להם שייקרים ואייס קפה ומיני משקאות לעולם אבל לעולם אינן נשטפות כפי שנדרש יום יום, בסיום המשמרת חייבים לרוקן את המיכלים השקופים ולשטוף במים וסבון אותם , מישהו עושה את זה ??? קדחת!! אולי פעם בחודש אחרי שגיר המכונה מתחיל לחרוק כתוצאה מליכלוך שהצטבר עליו מישהו נזכר לעצור ולפרק את מיכלי הערבול שבד"כ לא נעים לפרקם כי יש אטמים וברגים ולמי יש זמן בכלל?? ציפסר- עוד מערכת שלרוב מטונפת והשמן שנמצא בה משמש ל 380 טיגונים ועד שהוא לא משחיר והופך למים כמעט ולא מחליפים אותו... אני יכול להמשיך עוד ועוד רק שתדעו כוללללללם,,,, מדובר במסעדות יוקרה שמבחוץ הכל יפה ונעים ומיזוג ומלצריות יפות ומוסיקה נעימה אבל בפנים איפה שאף אחד לא רואה רק הטכנאי שמפרק ופותח ... שם נמצאת הזוועה האיומה...
2009, ספט׳ 4 קטע זה הופיע בבלוג הישן שלי ב- וואלה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה רבה!