יום שני, 1 במרץ 2021

שלמה שפירא: מתכון אוקראיני משונה וטעים –אבטיח חמוץ (ספרה לי יוצרת)

שלמה שפירא


מתכון אוקראיני משונה וטעים –אבטיח חמוץ (ספרה לי יוצרת)

 

 

אתמול קראנו שירים

טעמתי אצל "בלה" אבטיח חמוץ

טעים ומיוחד.

המתכון:

לוקחים אבטיח וחותכים אותו עם הקליפה

לרצועות מלבנים מרובעים ולכל צורה שלא תהיה

ובליטר מים שׂמים כף מלח כפית סוכר

מוסיפים שום ושמיר

הכל במיכל זכוכית או בכלי מצופה אמאיל

שׂמים באור יום ולא בשמש שלושה ימים

טועמים לוודא החמצה שלמה

מכניסים למקרר

האבטיח - אבטיח טעים להרבה זמן.

 

עצה לתוספת: 

עלים (כמו פטרוזיליה) וכו'

לשטֵח על צלחת ...

לייבש ב"מיקרו"

כשתיים-שלוש דקות

ולמקרר

ולשימוש בהם לפי הצורך.


30.07.2008

3 תגובות:

  1. יאמי יאמי!

    ענת זגורסקי,
    1.03.2021, 15:56

    השבמחק
    תשובות
    1. עולם של טעמים לך
      משחק ופרסומת נגישים לך
      טעם של שוקולד פרה בפה
      ושיר בלב.
      הנה לך שיר למתכון.

      שלמה שפירא

      מחק
    2. אני מכירה את טעם המתכון הזה
      הוא באמת טעים מאד
      גם שיריך Emoji

      ענת זגורסקי,
      2.03.2021, 09:13

      מחק

תודה רבה!